Αφγανιστάν : Αφγανιστάν: Επίθεση με ρουκέτες κοντά στο Προεδρικό Μέγαρο ... : 6 γυναίκες που έγραψαν ιστορία, πάλεψαν για τα δικαιώματά τους και δεν φοβήθηκαν κανέναν.

Αφγανιστάν : Αφγανιστάν: Επίθεση με ρουκέτες κοντά στο Προεδρικό Μέγαρο ... : 6 γυναίκες που έγραψαν ιστορία, πάλεψαν για τα δικαιώματά τους και δεν φοβήθηκαν κανέναν.. 16 αυγούστου, 2021 10:00 μμ. Εντείνονται οι μάχες στο αφγανιστάν με τρεις μεγαλουπόλεις να απειλούνται από τις ρίψεις βομβών ανάμεσα. Δευτέρα, 9 αυγούστου 2021, 03:35. Οι ηπα αποδεσμεύουν 100 εκατ. Οι ταλιμπάν απέκτησαν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν.

Οι ένοπλες δυνάμεις της γερμανίας ετοιμάζονται για αποστολή. Ο isis παραμένει ισχυρή δύναμη στη χώρα. Οι υπουργοί άμυνας του νατο αποφάσισαν ότι θα ενισχύσουν την παρουσία της συμμαχίας στο ιράκ, από 500 σε 4.000 άτομα και. Και όπως διαφαίνεται είμαστε στην αρχή ενός άλλου που θα σ… د افغانستان تاريخ‎, ντα αφγκανιστάν ταρίχ) ως κράτους ξεκίνησε το 1747 με την ίδρυσή του από τον αχμάντ σαχ ντουρανί.

Αφγανιστάν: Τους σκότωσαν την ώρα της προσευχής! Στους 62 ...
Αφγανιστάν: Τους σκότωσαν την ώρα της προσευχής! Στους 62 ... from www.newsit.gr
Πώς αλάζει τις ισορροπίες στην ανατολική μεσόγειο. Οι ένοπλες δυνάμεις της γερμανίας ετοιμάζονται για αποστολή. Ο υπουργός εξωτερικών των ηπα είχε συνομιλία με τον ομόλογό του της ρωσίας, λίγο πριν ο αμερικανός πρόεδρος απευθυνθεί στους πολίτες για τις τελευταίες εξελίξεις. Αξιωματούχοι που εργάζονται στο προξενείο της ινδίας στην πόλη κανταχάρ του αφγανιστάν επέστρεψαν στην πατρίδα τους καθώς. 6 γυναίκες που έγραψαν ιστορία, πάλεψαν για τα δικαιώματά τους και δεν φοβήθηκαν κανέναν. Ο ρόλος του ερντογάν και το πολιτικό μόρφωμα του ισλάμ. Στο αφγανιστάν, πήραν οι ταλιμπάν, όπως αναφέρουν δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν, που βρίσκονται πλέον στην καμπούλ. Με την πλάτη στον τοίχο ο πρόεδρος μπάιντεν λόγω της κακοδιαχείρισης της αποχώρησης των.

Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 06:02.

Δευτέρα, 9 αυγούστου 2021, 03:35. Ο isis παραμένει ισχυρή δύναμη στη χώρα. Τι θα σημάνει η ανακατάληψη της καμπούλ από τους ταλιμπάν για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τις στρατηγικές ροές. Το αφγανιστάν δεν πρέπει να γίνει το καταφύγιο των τρομοκρατών που ήταν κάποτε επισήμανε σε τηλεοπτικό διάγγελμα ο γάλλος πρόεδρος εμμανουέλ μακρόν. Οι ταλιμπάν απέκτησαν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν. Ο παράξενα αστείος κόσμος του drawn with tig notaro. Δολάρια για να αντιμετωπιστούν επείγουσες ανάγκες μεταναστών το τατζικιστάν είναι έτοιμο να υποδεχθεί ως και 100.000 πρόσφυγες Ο υπουργός εξωτερικών των ηπα είχε συνομιλία με τον ομόλογό του της ρωσίας, λίγο πριν ο αμερικανός πρόεδρος απευθυνθεί στους πολίτες για τις τελευταίες εξελίξεις. Οι ένοπλες δυνάμεις της γερμανίας ετοιμάζονται για αποστολή. د افغانستان تاريخ‎, ντα αφγκανιστάν ταρίχ) ως κράτους ξεκίνησε το 1747 με την ίδρυσή του από τον αχμάντ σαχ ντουρανί. Με την πλάτη στον τοίχο ο πρόεδρος μπάιντεν λόγω της κακοδιαχείρισης της αποχώρησης των. Η προέλαση των ταλιμπάν «διώχνει» και τους ινδούς. Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο.

Δευτέρα, 9 αυγούστου 2021, 03:35. 6 γυναίκες που έγραψαν ιστορία, πάλεψαν για τα δικαιώματά τους και δεν φοβήθηκαν κανέναν. Εδώ και λίγες ώρες, παρακολουθούμε σοκαρισμένοι την επέλαση των ταλιμπάν στο. Αξιωματούχοι που εργάζονται στο προξενείο της ινδίας στην πόλη κανταχάρ του αφγανιστάν επέστρεψαν στην πατρίδα τους καθώς. Ένας απελπισμένος πολίτης που προσπαθεί να εισέλθει στο χώρο του αεροδρομίου της καμπούλ, για να φύγει από τη χώρα, δέχεται τα πυρά μαχητή των ταλιμπάν.

Αφγανιστάν : Νεκροί δύο Αμερικανοί στρατιωτικοί ...
Αφγανιστάν : Νεκροί δύο Αμερικανοί στρατιωτικοί ... from www.in.gr
Με φόντο την οριστική αποχώρηση και των τελευταίων αμερικανικών στρατευμάτων στις 31 αυγούστου, άραγε η ζωή των αφγανών έχει σημάδια βελτίωσης; Ο υπουργός εξωτερικών των ηπα είχε συνομιλία με τον ομόλογό του της ρωσίας, λίγο πριν ο αμερικανός πρόεδρος απευθυνθεί στους πολίτες για τις τελευταίες εξελίξεις. Ο ρόλος του ερντογάν και το πολιτικό μόρφωμα του ισλάμ. Οι τελευταίες εξελίξεις στο αφγανιστάν. د افغانستان تاريخ‎, ντα αφγκανιστάν ταρίχ) ως κράτους ξεκίνησε το 1747 με την ίδρυσή του από τον αχμάντ σαχ ντουρανί. Με την πλάτη στον τοίχο ο πρόεδρος μπάιντεν λόγω της κακοδιαχείρισης της αποχώρησης των. Ένας απελπισμένος πολίτης που προσπαθεί να εισέλθει στο χώρο του αεροδρομίου της καμπούλ, για να φύγει από τη χώρα, δέχεται τα πυρά μαχητή των ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν πέντε από τις 34 πρωτεύουσες επαρχιών.

Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 06:02.

د افغانستان اسلامي جمهوریت (da afġānistān islāmī jomhoriyat') είναι μία χώρα στη νότια κεντρική ασία. Εδώ και λίγες ώρες, παρακολουθούμε σοκαρισμένοι την επέλαση των ταλιμπάν στο. 16 αυγούστου, 2021 10:00 μμ. Δραματικές είναι οι εξελίξεις στο αφγανιστάν καθώς οι ταλιμπάν μπήκαν στην πρωτεύουσα καμπούλ, ολοκληρώνοντας την ταχύτατη επέλασή τους στη χώρα. Οι αμερικανικές δυνάμεις εργάζονται με τα τουρκικά και άλλων χωρών στρατεύματα. Η «κούφια» υπόσχεση μπάιντεν και η άκαρπη 20ετία πολέμου. Ο βρετανός υπουργός άμυνας μπεν ουάλας χαρακτήρισε σήμερα την επιστροφή των ταλιμπάν στην εξουσία στο αφγανιστάν ως «αποτυχία της διεθνούς κοινότητας και προειδοποίησε. 6 γυναίκες που έγραψαν ιστορία, πάλεψαν για τα δικαιώματά τους και δεν φοβήθηκαν κανέναν. Ο υπουργός εξωτερικών των ηπα είχε συνομιλία με τον ομόλογό του της ρωσίας, λίγο πριν ο αμερικανός πρόεδρος απευθυνθεί στους πολίτες για τις τελευταίες εξελίξεις. Στο αφγανιστάν, πήραν οι ταλιμπάν, όπως αναφέρουν δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν, που βρίσκονται πλέον στην καμπούλ. Η ιστορία του αφγανιστάν (περσικά: Ο παράξενα αστείος κόσμος του drawn with tig notaro. Αμερικανικές και διεθνείς δυνάμεις θέλουν να καθαρίσουν το αεροδρόμιο της καμπούλ.

Χωρίς απόφαση για το αφγανιστάν ολοκληρώθηκε η σύνοδος του νατο. Ο παράξενα αστείος κόσμος του drawn with tig notaro. Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 06:02. 6 γυναίκες που έγραψαν ιστορία, πάλεψαν για τα δικαιώματά τους και δεν φοβήθηκαν κανέναν. Στο αφγανιστάν βρισκόμαστε πλέον στο τέλος ενός 20ετούς πολέμου χωρίς όμως να έχουν εκπληρωθεί οι πολιτικοί στόχοι για τους οποίους έγινε.

Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν σνομπάρουν την κυβέρνηση του Ασράφ ...
Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν σνομπάρουν την κυβέρνηση του Ασράφ ... from cdn.cnngreece.gr
Έφυγα για να αποφευχθεί η αιματοχυσία ο πρόεδρος του αφγανιστάν, ασράφ γάνι, δήλωσε. Τι θα σημάνει η ανακατάληψη της καμπούλ από τους ταλιμπάν για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τις στρατηγικές ροές. Με φόντο την οριστική αποχώρηση και των τελευταίων αμερικανικών στρατευμάτων στις 31 αυγούστου, άραγε η ζωή των αφγανών έχει σημάδια βελτίωσης; 16 αυγούστου, 2021 10:00 μμ. Δευτέρα, 9 αυγούστου 2021, 03:35. Η προέλαση των ταλιμπάν «διώχνει» και τους ινδούς. Οι ισλαμιστές μαχητές θα επιδιώξουν να επωφεληθούν από το χάος. Οι ένοπλες δυνάμεις της γερμανίας ετοιμάζονται για αποστολή.

Έτσι, λοιπόν, δύο δεκαετίες μετά την ανατροπή τους και την εισβολή του διεθνούς συνασπισμού υπό την ηγεσία των ηπα, στο αφγανιστάν ξεκινά η εποχή των ταλιμπάν που επιφέρει πλήρη αβεβαιότητα για περίπου 40 εκατομμύρια.

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στο αφγανιστάν καθώς οι ταλιμπάν μπήκαν στην πρωτεύουσα καμπούλ, ολοκληρώνοντας την ταχύτατη επέλασή τους στη χώρα. Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο. Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 06:02. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν πέντε από τις 34 πρωτεύουσες επαρχιών. Χωρίς απόφαση για το αφγανιστάν ολοκληρώθηκε η σύνοδος του νατο. Δολάρια για να αντιμετωπιστούν επείγουσες ανάγκες μεταναστών το τατζικιστάν είναι έτοιμο να υποδεχθεί ως και 100.000 πρόσφυγες Το αφγανιστάν δεν πρέπει να γίνει το καταφύγιο των τρομοκρατών που ήταν κάποτε επισήμανε σε τηλεοπτικό διάγγελμα ο γάλλος πρόεδρος εμμανουέλ μακρόν. Και όπως διαφαίνεται είμαστε στην αρχή ενός άλλου που θα σ… Οι αμερικανικές δυνάμεις εργάζονται με τα τουρκικά και άλλων χωρών στρατεύματα. د افغانستان اسلامي جمهوریت (da afġānistān islāmī jomhoriyat') είναι μία χώρα στη νότια κεντρική ασία. Τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου του αφγανιστάν πήραν οι ταλιμπάν στην καμπούλ το βράδυ της κυριακής (15/8) μετά τη φυγή του προέδρου της χώρας. Οι ταλιμπάν απέκτησαν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν. Τι θα σημάνει η ανακατάληψη της καμπούλ από τους ταλιμπάν για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τις στρατηγικές ροές.